Lords of the Organ koncertsorozat a NÖF NKft. helyszínein - Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. | NÖF
rakasz-gergely-koncertek_fekvő

Lords of the Organ koncertek a NÖF NKft. helyszínein

Lords of the Organ – `Castle Edition` néven Rákász Gergely koncertsorozatában legendás klasszikusok csendülnek fel Magyarország legszebb helyein: az elmúlt években felújított kastélyparkokban, várudvarokon. Varázslatos történelmi utazásra hív, exkluzív helyszíneken, minden korábbinál színesebb műsort kínál a Lords of the Organ sorozat ötödik évadja.

Rákász Gergely orgonaművész vár- és kastélyparki piknikre invitál: a koncertlátogatók biztonságos körülmények között, szabadtéren, a fűben leheveredve hagyhatják, hogy Bach, Sosztakovics, Beethoven vagy Vivaldi dallamai magukkal ragadják.

Kultúra és kikapcsolódás

A nyitást követően a legbiztonságosabb körülmények között, szabadtéren élvezhető az orgonajáték, a lehető legszebb hátterek előtt. Koncertsorozatának helyszínéül Magyarország frissen felújított kastélyainak és várainak udvarát, parkjait választotta Rákász Gergely. Így a látogató nemcsak az orgonajátékban gyönyörködhet, de az ezeréves múltunkat, szép és kalandos történelmünk egyes részleteit is megismerheti. A koncertműsor is igen változatos lesz, minden helyszínen más-más művészt lát vendégül az előadó. Bemutatkoznak fiatal tehetségek, akiket a művész alapítványa támogat, színészbarátok, akik mint várurak köszöntik a koncertre érkezőket, de jönnek cirkuszi művészek is, hogy megelevenítsék a várkastélyok egykori életét.

A Lords of the Organ nyári turné helyszínei

2021. június 11. 20.30 Tata, Eszterházy-kastély
2021. június 26. 20.30 Mosonmagyaróvár Vár
2021. július 10. 20.00 Sirok, Siroki Vár
2021. július 17. 20.30 Kápolnásnyék, Halász-kastély
2021. július 18. 20.30 Somogyvár, Szent László Nemzeti Emlékhely
2021. július 31. 19.00 Ozora, Ozorai Pipo Várkastély
2021. augusztus 8. 20.30 Majk, Kamalduli Remeteség

A programsorozat folyamatosan bővül.

Jegyek a művész weboldalán, a www.rakaszgergely.hu oldalon válthatók!

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Somogyvár