Sikeresen szerepeltek váraink, kastélyaink az Utazás Kiállításon - Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. | NÖF
C4D9473F-04A4-483B-8019-1EF3098B2365_1_201_a

Népszerűek a műemléki helyszínek az Utazás kiállításon

2020. február 27. és március 1. között 43. alkalommal rendezték meg az Utazás kiállítást, amelyen a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. helyszínei is  bemutatkoztak.

Naponta más-más műemlékünk hangulatából és programjaiból kaphattak ízelítőt a NÖF standját felkeresők.

A kiállítás első napján az érdeklődők a majki remetével és a lelki üzenetekkel ráhangolódhattak az egykori némasági fogadalmat tett szerzetesek belső békéjére.

Második napon a játékoké volt a főszerep: a vendégek kvíz, kirakó és memóriajáték segítségével bepillantást nyerhettek az idén ősszel nyitó tatai Esterházy-kastély kulisszái mögé.

Hétvégén pedig az edelényi kastélyból érkező gróf és grófnő fogadta a látogatókat, akik szívesen álltak melléjük egy-egy fotó erejéig.

A rendezvény utolsó napján korabeli udvarhölgyek hívogatták az érdeklődőket az itáliai reneszánsz hazai gyöngyszemébe, az ozorai Pipo várkastélyba.

A majki, a tatai, az ozorai és az edelényi épített örökségi helyszíneket megjelenítő stand nagy népszerűségnek örvendett a kiállításra látogatók körében.