A Családbarát Munkahely tanúsító védjegy Bronz fokozatát nyerte el a NÖF - Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. | NÖF
Csaladbarat_hely_vedjegy_munkahely_RGB_office_SZSZ2020_allo_2020
 
A Családbarát Munkahely tanúsító védjegy Bronz fokozatát nyerte el a NÖF

 

 

Nagy örömünkre szolgál hírül adni, hogy a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. most munkahelyi kategóriában ismerte el a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. családbarát tevékenységét. Ezen védjeggyel a NÖF Nkft. tovább bővítette családbarát védjegyeinek palettáját, ugyanis 2019-ben a NÖF fenntartásában lévő helyszínek szolgáltató hely kategóriában már elnyerték ezt a megtisztelő elismerést.


Ez a védjegy hitelesen bizonyítja tehát, hogy a NÖF Nkft. a családot kiemelt értéknek tekinti és elkötelezett a családbarát szemléletű működés iránt. A Társaság családbarát intézkedéseivel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtésére törekszik.


Glázer Tamás, a NÖF ügyvezető igazgatója büszke a Családbarát védjegy elnyerésére. Megköszönve kollégáinak a családbarát munkahely kialakításában való közreműködésüket hozzátette: Társaságunknak továbbra is célja, hogy a családban élő vagy a családalapítást tervező munkatársak számára vonzó munkáltatói hátteret biztosítson, ösztönözve mindezzel a jó teljesítményt és az elkötelezettséget. Ugyanakkor célja ezen intézkedések körének bővítése, s mindezzel a jövőben a még rangosabb ezüst fokozat elnyerése.