Őszi Zsongás - Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. | NÖF

Őszi Zsongás

Az ősz a legszínpompásabb időszak, a természet ezer színben játszik! Az arany, izzó vörös, narancssárga, citromsárga, piros és barna megannyi árnyalatai kerülnek túlsúlyba a természetben és környezetünk dekorációjában egyaránt. Erre a meleg színekkel játszó csodaszép időszakra hangolódhatsz rá az Őszi zsongás a Becsky-Kossuth-kúriában című programsorozatunk eseményeivel!
Ismerd meg az őszi terméseket, gyümölcsöket, gyógy-és fűszernövényeket és tedd próbára kreativitásod! Kézműves foglalkozásunkon csak a fantázia szab majd határt azoknak a lehetőségeknek, hogy mit készítesz ezekből az alapanyagokból, hogy azután az alkotásod saját otthonod pompás őszi dekorációja legyen.
Az őszi erdőt bemutató bábelőadással, gesztenyebáb készítéssel a gyerekeknek garantálunk vidám szórakozást, míg az őszi hagyományok bemutatásával, őszi gyümölcsök felismerését célzó játékkal, mustkészítéssel a nagyobbakat és felnőtteket várjuk. A jó hangulatról a közös mondókák és táncok gondoskodnak. Várunk szeretettel szeptemberben és októberben minden pénteken a Komlódtótfalui Becsky-Kossuth-kúriában!
Rendezvények alkalmával a feltüntetett jegyárak módosításának jogát fenntartjuk.

dátum

október 25., péntek

időpont

10:00 - 17:00

helyszín

Komlódtótfalu, Becsky-Kossuth-kúria
4765 Komlódtótfalu, Kisfaludy út 32.
További információ